Prie Baltojo tilto daugiau kaip 70 komandų rungėsi „3×3 VILNIUS VISIEMS 2021“ turnyre, o renginyje apsilankė „Ryto“ ir „Kibirkšties“ klubų atstovai.

Renginio metu vyko tinklalaidė, kurioje kartu su krepšininkais apsilankė ir Vilniaus jaunimo krepšinio programos vadovas ir Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) direktorius Mindaugas Noreika.

Trečioje podkasto dalyje apsilankė „Kibirkšties“ merginos Audronė Zdanevičiūtė ir Saulė Mikelionytė.

Praėjusį sezoną po 7 metų pertraukos Lietuvos čempionių titulą susigrąžinusios „Kibirkšties“ merginos teigė, kad tai lėmė komandos vienybė: „Komandos rūbinė buvo tiesiog nuostabi. Naujokės labai greitai pritapo ir atrodė, kad jos komandoje yra daug metų. Turėjome nuostabų trenerių ir administracijos kolektyvą“, – kalbėjo A. Zdanevičiūtė.

„Pagrindinis tikslas bus vėl sulipdyti komandą. Aišku, apginti titulą visada sunkiau nei jį iškovoti. Kadangi esu jauna krepšininkė, reikia tobulinti absoliučiai viską – gynybą, puolimą, metimą ir t. t. Kiekvienoje treniruotėje reikia atsiduoti 100 procentų ir kilti, nes tai dar tik pradžia“, – sakė S. Mikelionytė.

Praėjusį sezoną krepšinio mokyklą baigusi A. Zdanevičiūtė 3×3 turnyro dalyviams linkėjo atrasti savąją aistrą: „Geriausi prisiminimai yra tada, kai žaidi su komanda ir pasiekti aukščiausias vietas. Praėjusį sezoną dėl traumos negalėjau padėti savo krepšinio mokyklos komandai, bet merginos pasiekė daugiau nei iš jų kažkas tikėjosi. Labai dėl to džiaugiuosi. Linkiu tikėti savimi, daryti tai, kas jums patinka ir teikia džiaugsmą.“

Sauliaus Čirbos nuotr.

Tuo tarpu šeštadienį Lukiškių aikštėje šeimininkavo Vilniaus „Kibirkšties-VKM“ krepšininkės. Merginos bendravo su renginio dalyviais, surengė treniruotę, žaidė krepšinį ir net atliko dėjimus iš viršaus.

„3×3 VILNIUS VISIEMS 2021“ turnyro organizatoriai – Sostinės krepšinio mokykla (SKM), Vilniaus krepšinio mokykla (VKM), Vilniaus „Rytas“, Vilniaus miesto savivaldybė.

Turnyro rėmėjai ir partneriai: O’Learys, VitirON, Vilniaus duona, Manami, Bohema Travel,. Charlie Pizza, Kartlandas, Forum Cinemas, Vichy vandens parkas, Osheem, Gealan, CitySport, Queensberry, Me2U, Felix Chicken, Crowne Plaza, 7Days, Ivanas muša gongą, SportCup, Ago, PREPED, PC CUP, Penosil, Snyks, lrytas.lt, Šokių akademija, Akvilė, Sportpoint, Gera dovana, Auga, Adventica, Forum Palace, Snickers, Decathlon.

SKM.lt